Fridykking og Snorkling

Snorkling og Fridykking er en spennende aktivitet for deg som er nysgjerrig på hva som skjuler seg under vann. Visste du at Sunnmøre er et av de mest attraktive dykkemålene i Nord-Europa? Skodjestrømmen med sitt store næringsgrunnlag har skapt et mangfold av marint liv, og fine farger. En snorkletur med oss vil gi deg en fantastisk fin opplevelse i det våte element, og krever ingen forkunnskaper. 

 

Våre guider tar deg med på en trygg og spennende snorkletur der du vil nyte hvert sekund. Det kreves ingen forkunnskaper eller spesielle ferdigheter fra deltakerne. Det er helt opp til hver enkelt om man ønsker å flyte langs bergene og observere de ulike artene i sitt eget tempo, eller om man vil ha en mer fartsfylt opplevelse gjennom strømmen.

Vi tilpasser aktiviteter og instruksjoner etter hver enkelt person sitt behov. Vi ønsker å gi alle som vil oppleve og lære mer om livet under vann en mulighet til å utforske det yrende mangfoldet i Skodjestraumen.

Strømmen tilfører mye næring og legger derfor til rette for at en mengde arter kan leve godt. I Skodjestraumen er fjorden så grunn at man kan se det yrende livet i havet fra vannoverflaten. Derfor er det ekstra lærerikt og spennende å snorkle her.

Vi følger dere med båt under hele turen for at dere skal føle dere trygg. Til snorkleturer får deltaker låne våtdrakt/tørrdrakt og alt utstyr som trengs til aktiviteten. Juni til september brukes våtdrakt. Resten av året bruker vi tørrdrakt på grunn av vanntemperaturen i sjøen. Eneste dere tar med selv er varme klær, håndkled og (badetøy for sommer sesongen). 

Til fridykking kreves det at deltakere stiller med eget utstyr. Om dere trenger å kjøpe utstyr, så gir vi dere gjerne et godt tilbud.

PRIS: Snorkling 

1-2 personer Kr:3800,-

         3-4 personer Kr:5700,-

VARIGHET: 3 Timer

SESONG: Hele året