Om oss

Scuba Norway er et resultatet av lange tradisjoner med dykkeopplæring, dykketurer, salg av utstyr og utstyrs service. Vi utvider stadig vårt sortiment med nye og spennende aktiviteter og produkter, som gjør oss til en god aktør for mange spennende opplevelser. Vi er kvalitetsbevisst og sørger for at du sitter igjen med den beste opplevelser. 

Våre lokaliteter er i området rundt Skodjestrømmen og de majestetiske Skodjebroene. Hos oss vil du få oppleve spennende aktiviteter både under og over vann. Alt fra den store stillheten under vann med sitt spekter av dyreliv og farger, til luftige svev fra klipper. 

Hei!

Mitt navn er Tore Krakeli.

Som aktiv PADI instruktør i over 20 år, så har jeg mange gode opplevelser og erfaring å vise til. Det å få muligheten til å lære andre å dykke har gitt meg stor glede i min karriere som dykkeinstruktør.

Scuba Norway arrangere kurs og dykketurer i et av Norges beste dykkemål Skodjestrømmen. Med sitt mangfold av undervannsliv, gjør Skodjestrømmen til et fantastisk sted å dykke.

Håper vårt tilbud kan gjøre at du gleder deg enda mer med dykkesporten. Er du ikke dykker, så guider vi deg gjerne igjennom et dykkekurs så du også får oppleve det fantastiske undervannslivet.

Ta kontakt for en hyggelig prat!

Besøk oss

Skodjevegen 216, 6260 Skodje

Ring oss

+47 906 43 719