PADI Open Water Diver E-Learning (kun teori)

kr1,500.00

Kategori:

Beskrivelse

PADI Open Water Diver (Grunnkurs)

Vil du ta dykkerlappen med våre erfarne instruktører? PADI-kurset Open Water Diver er verdens mest populære og anerkjente dykkerkurs. Kurset består av tre deler: teori, dykking i basseng og dykking i åpent vann.

Kurset er veldig fleksibelt, og det kan tilpasses ditt læringstempo. Basseng- og sjødykkene er mulig å fullføre i løpet av fire til fem dager, forutsatt at du leser manualen og ser videoen på forhånd. Det er likevel mange som foretrekker en mer fleksibel kursplan. Kontakt oss for mer informasjon om timeplaner og de ulike kursene her.

DEL 1 – TEORI

Første del av kurset har fokus på kunnskap, og du fullfører denne delen på egenhånd. Her blir deltakeren kjent med det grunnleggende innen dykking. Du lærer for eksempel om hvordan trykk virker på kroppen, hvordan du velger det beste utstyret, og hva du må tenke på når du planlegger et dykk.

I denne delen av kurset skal du lese alle de fem delene av PADI Open Water Diver Manual, og se på de tilsvarende delene av PADI Open Water Diver Video. Instruktøren går gjennom delene sammen med deg, før du besvarer en enkel prøve for å forsikre deg om at du har forstått det. På slutten av kurset tar du en eksamen.

DEL 2 – BASSENGDYKK

Andre del av kurset består av dykking i basseng, eller i vann med bassengliknende forhold. Her lærer du alt fra å montere utstyret ditt, til å få vannet ut av masken uten å måtte gå til overflaten. Du får også øve på noen nødprosedyrer, som å dele luft om det skulle behøves. Du tilegner deg de ferdighetene du behøver for å dykke i åpent vann i løpet av fem bassengdykk, som alle gjøres på en dag.

DEL 3 – ÅPENT VANN

Tredje del av kurset er dykking i åpent vann. Etter bassengdykkene fortsetter du å utvikle ferdigheter i løpet av seks dykk i åpent vann med PADI-instruktøren din.

 

Kurspris kr: 6.000,- (inkl bokpakke, leie av utstyr og sertifisering)

Legesjekk kommer i tillegg (ca kr: 500,- Tas hos din fastlege)

Skriv ut legeundersøkelse skjema under, besvar spørsmål for egenerklæring og ta skjema til din fastlege.

SKJEMA – LEGEUNDERSØKELSE AV SPORTSDYKKERE (Trykk her)